Maritim form

Jeg har funnet ut at de 3 siste plaggene jeg har kjøpt er hvite- og blå stripete..  sikkert fordi jeg i underbevisstheten lengter etter sol, sommer og Hellas. Får holde ut noen uker til med kulde og heller fyre opp ovnen og ha det på seg inne :wink:

Jeg holder fortsatt på med målet jeg satte meg i begynnelsen av januar, og det går etter planen (eller budsjettet mitt faktisk.. :lol: ).
Jeg skal finne trivselsformen til midten av mai, noen uker til så er jeg der. Dette med trivselsform varierer veldig avhengig av øyet som ser, så dette er min subjektive oppfatning av meg selv og et lite prøveprosjekt for å se hvordan kroppen reagerer. Jeg synes ikke at jeg er i dårlig form nå, men jeg har kanskje en litt strengere vurdering av meg selv enn andre. Men er det ikke alltid litt sånn, man er sin egen største kritiker.
Jeg har lagt til noen helgeturer, påske osv, så derfor har jeg god tid og tar dette i rolig tempo. Kan godt gå litt opp og ned i vekt, det gjør ingenting. Jeg har jo ikke noe å bevise eller vise frem til noen, bare et par klesplagg (bukser og kjoler) jeg gjerne vil komme lettere inn i. Når det er sagt så begynner jeg å lure på om det er muskelvekt jeg har lagt på meg, for jeg tipper at fettprosenten er på et komfortabelt nivå allerede nå. Kanskje jeg allikevel blir nødt til å kjøpe meg flere klær :roll: 
Vi får se hvor det ender..

Her er i hvert fall dagsformen med et maritimt innslag
img_3490img_3494

Jeg har forresten solgt den lilla bikinien til en hyggelig jente som heter Yvonne.
Her er bloggen hennes: http://yvis-yvonne.blogspot.com/

16 kommentarer til “Maritim form

 1. Ida

  Har du ikke tenkt å stille igjen, siden du har solgt draktene dine?

  Det hadde i så fall vært veldig synd, trenger flere som deg i sporten! Du er et bra forbilde for mange:)

 2. kriweb

  Stine, Thale, Isabella, Ida: Tusen takk.
  Jeg mangler en klemmesmiley her! Det må jeg gjøre noe med 😀

  (Jeg beholder den svarte 1.runde-bikinen og holder muligheten for konk. i fremtiden åpen)

 3. Thomas

  Synes formen ser veldig bra ut 😉

  Jeg kan godt skjønne at du vil til Hellas. Kunne gjerne tenkt meg å bo noen sommere der, men foreløpig gir ikke student-budsjettet mitt rom for mange utskeielser!
  Jeg får bla litt i gamle bilder og leve på dem til jeg får råd igjen 😎

  Tok du et semester i utlandet på din bachelorgrad?
  Hvis jeg ikke husker feil så har du tidligere nevnt her at du tok reiselivsledelse på BI og nå jobber som controller? Føler du den utdannelsen ga deg noe spesielt kontra hva du tror de andre øk.ad retningene ville gjort?

 4. Thomas

  Therese: Hvor? En smule misunnelig hehe.

  Kriweb: Hvor har du kjøpt plaggene forresten?

 5. Kristine

  Guri!! Formen din er kjempe bra 😀 en smule misunnelig nå 😳 Jeg synes du ser utrolig bra ut!

 6. kriweb

  Stig: Takk sjokken 😀

  Thomas: Nei, jeg tok hele utdannelsen her i Norge. Jeg valgte den studieretningen pga språk og det føler jeg at jeg fikk mye igjen for (jeg har alltid vært interessert i det). Mye business skriftlig og muntlig både i engelsk og fransk (jeg jobber nå i et fransk finansselskap).
  Bikinien er kjøpt på H&M 🙂

  Therese: Gni det inn why don’t you! :mrgreen: (Jeg skal dit i mai..) God tur!

  Viola: Tusen takk! Nei, det vet jeg ikke. Tenkte jeg skulle måle det senere i kveld, må bare få litt hjelp med denne klypa på ryggen.

  Elisabeth: Så god du er, takk!

  Kristine: Tusen takk kjære navnesøster

 7. Yvonne

  Så snill du er 😀 håper turen din blir fin når du kommer deg til varmere sted. =0) Tro meg du skal se meg på senen med bikinien din 😛 😉

Det er stengt for kommentarer.