Søndag

Det ble en kort beinøkt i dag; strakmark og knebøy. Enkelt og greit. Været har mye å si på humøret og energien, og det er jo ikke akkurat det beste i dag. Jeg er så lei av snø nå :neutral:
Det hjelper å shoppe litt mat hos nabolandet da, det er jo ca 23% på alt nå pga lav kronekurs.
Kunne ønske at Norge også hadde mer og bedre vareutvalg.. Her er noe av det jeg kjøpte:

Syltynne kalkunskiver, kesella (som jeg synes er bedre enn kesam) og ny Fun Light m/markjordbær og vannmelon:
img_3450img_3445

Mais u/sukker og EKTE kanel:
img_3455img_3454

«Sunt godis» og tyggis:
img_3452img_3456

Noen som har andre svenske must eller gode tips?

10 kommentarer til “Søndag

 1. exhale_

  Ja det är ju tur att några tjänar på den svenska kronans fall 😉

  Vad är äkta kanel?

  Hmm, tips på bra svenska grejer.. Har ni keso i Norge? Annars har vi ju schysst pris på ost om du letar upp en Willys-butik. Tror den ligger på ca 30-40 kr kilot för 17%-ig. Kycklingen kostar ca 39 kr kg. Jordnötssmör är gott det med.. Inte så svenska grejer kanske.. 😛

 2. kriweb

  Ida: Den svenske karbonadedeigen er faktisk ikke så bra, mye fett og jeg finner flere bruskebiter i den enn i norsk kjøttdeig.. Men de har bedre i ferskvaren, glemte helt å sjekke der.

  Exhale: Ja, några fördelar måste vi ha 😉
  Vanlig kanel är tillsatt Kumarin, och det är inte bra i store mängder – Det är mycket mindre kumarin i denna ekologiska!
  Vi har cottage cheese, ungefär samma sak. Men ni har flera alternativ också här. Ost kjöpte jag! Jordnötssmör är farlig gott :mrgreen:
  Jag skall till Sverige igen om 3 veckor, så tackar för tips.

 3. Stig

  Jeg kjøper selvfølgelig kylling når jeg er der. Andre ting jeg kjøper er kyllingburgere. De er knallgode, og relativt lite fett. De har og mange gode frokostblanding barer. Ikke det sunneste i verden, men knall på karbdager 😀

  Er enig at karbonadedeigen deres ikke er bra. Jeg kjøpte det en gang, og aldri mer. Ellers har de jo svære dunker med forskjellige yoghurter. Jeg spiser ikke slikt, men de jeg reiser med kjøper alltid mange liter av det.

  Kan heller ikke glemme riskaker med allslags weirde smaker. Pizzasmaken er veldig god 😀 Kjøpte den samme fun-light som du gjorde, den var veldig god. De bør få den i Norge.

 4. Em

  Jeg driver å undersøker mulighetene for sponsor, og lurte på om du kunne svare på noen spørsmål? Betaler du noe for din sponsor/sponsorer? Hvordan fikk du det? Hvordan går man fram for å få en sponsor og hvordan fungerer det? Har selv drømmer om å stille i bodyfitness og har lyst til å undersøke dette med sponsor nærmere. Håper på svar (:

 5. Elisabeth

  Hehe, neppe et tips du kommer til å benytte deg av, men når vi er over grensa MÅ vi kjøpe Nutella! Det er så vanvittig godt på pannekaker! (lager pannekaker med masse egg og grovt mel, så er litt sunnere enn vanlige. De med sånn pulver-greier fra proteinfabrikken o.l smaker nasty, så de utgår!)

  Før, da jeg bodde i Sverige, hadde de noe som het Verum hälsodryck, en slags smoothie/drikkeyoghurt med blåbær/sitronsmak, den var så god! Finner ikke den lengre… 😥

  Annet vi kjøper er proteinpulver og de ferdige proteinshakene, smågodt(obligatorisk!), kyllingfilet og kassler(evt. lettrökt och rimmad julskinka). Kassler er vel ikke übersunt akkurat, men den er veldig god når man varmer i ovnen sammen med ananasringer og litt pressa appelsin og serverer med brekkbønner og hj.laga potetmos og god saus!

 6. kriweb

  Stig: Jeg har et anstrengt forhold til kylling, men kyllingburgere hørtes bedre ut! Jeg så de barene ja, dessuten har de mange flere vanlige frokostblandinger og 😛

  Em: Jeg hadde ingen sponsor før jeg stilte i BF, men interessen kom (naturlig nok) etter Sandefjord Open og Oslo GP, da hadde jeg en bakgrunn og resultater å vise til. Jeg betaler ingenting.
  For å få sponsor – uansett hva – så tror jeg det er viktig å tenke på hva man kan tilby dem av mottjeneste. Det viktige for en sponsor er at man gir dem pr/markedsføring, går god for produktene deres og ikke minst når ut til flest mulig folk. Det er viktig at begge tjener på avtalen.
  Du kan alltids sende ut mail og høre om det er noe interesse, man vet aldri! 🙂

  Elisabeth: Åh, nutella.. da jeg var yngre bodde vi i utlandet et par år, og da levde jeg på nutella. Det er nesten ikke noe vits i å kjøpe sånt, for det blir spist opp samme dagen uansett :mrgreen:
  Mm, takk for tips! (Ja smågodt er et must)

  Silje: Den var faktisk veldig god, i topp 3 listen min 😀

 7. Ida

  Jeg viste virkelig ikke dette om karbonadeigen 🙁

  Jeg kjøpte i ferskvaredisken på euroshop. Syns det er dårlig at man ikke vet hva mån får der borte. Kjøpte 10kg av det.

  Glad dette ikke var på deffen min 😡

 8. kriweb

  Ida: Svensk karbonadedeig pleier å ligge på 10-12% fett, og jeg synes ikke den er særlig god heller 😐
  Men bare så du vet til neste gang så lønner det seg å spørre om innholdet eller be spesifikt om det, for de har karbonadedeig tilsvarende den norske der og.
  Til vanlig kosthold så er ikke det du har kjøpt så dumt da, mye protein og helt greit ellers.

Det er stengt for kommentarer.