Frukt og grønt

Jeg er flinkere til å spise grønnsaker enn frukt, men det hender jeg slår til med det søte og.
Feilen med frukt er at jeg blir fryktelig sulten kort tid etterpå.. sånn skikkelig kvalmsulten! Flere som har det sånn? Jeg kan f.eks ikke spise et eple som mellommåltid, det er som å be om bråk.
Nøtter derimot.. mmm.

I dag ble det en fruktsalat etter trening:
img_3175

Og treningen gikk for øvrig veldig bra! 25 min kardio og en god økt på overkropp med fokus på rygg og skuldre. Øvelsene i dag (for spesielt interesserte): Nedtrekk smalt grep, sidehev, omvendt pec-deck, foroverbøyd sidehev, kabelroing, dips og sit-ups m/ekstra vekt.

Det ble en av mine topp 5 favoritter til middag; taco
img_3218
Karbonadedeig stekt med purre, løk og tacokrydder, salat, agurk, plommetomat, lett-ost, mager kesam og tacosaus.

Nu er det natta Zzzzz.. :grin:

9 kommentarer til “Frukt og grønt

 1. Kristina89

  ja, epler eller annen frukt hjelper ikke noe godt på sulten akkurat.. men som en del av måltidet funker kjempe bra for meg hvertfall 🙂 den taco middagen så kjempe god ut 😉

 2. Malin

  I morgen blir det tunfisk salat til lunsj.. 🙂
  Å siden det er viktig å tenke på de man er glad i, så får samboeren en boks med seg på jobb også 😉

  Natti!

 3. Anonym

  hei kristine,jeg lurer på det du skrev litt lengre ned her.

  om en er vant til å spise 3 måltid så mener du at en bare skal spise det og at det er en myte det at en må spise 5-6 måltid daglig?

  på forhånd takk

 4. Hanne/Q.

  Eple hjelper ikke det grann. Magen min rumler som et uvær etter jeg har spist det 😆 MEN, det er faktisk litt bedre om det spises varmt.. Vet ikke om det er psykisk, men bakt/stekt eple med kanel++ gir meg noe mer i hvertfall..
  Tropisk fruktcocktail i sånne småbokser er forresten herlig dessert. Inneholder jo noe sukker, men den jeg kjøper er en mellomting mellom den søte og den kunstig søte 😛

  Taco er genialt som hverdagsmat. Jeg har i starten av min (fryktelig seriøse..) diett spist mye av dette, eventuelt kyllingfilet i biter stekt med løk og fajitakrydder med samme tilbehør. Skikkelig yummy, og sååå enkelt. Det beste er at en likevel ikke blir lei av «ordentlig taco», for med vanlig kesam/rømme, og ordentlig ost, OG skjell, da blir det jo noe helt annet, og perfekt på spisedag! 😀

 5. Kim

  jeg er i sveits for tiden og her er det eneste du får til frokost superhvitt brød(hvis det kan kalles brød) og super syntetisk syltetøy.. lengter faktisk hjem til norsk mat! glemmer hvor heldige vi er!

 6. kriweb

  Kristina89: Ja, det kan jeg være enig i. Taco er alltid godt 😀

  Malin: Godt med tunfisksalat? Og ble samboer glad for sin? 😉 Jeg lurer på om jeg skal sprette en av de nye tunfiskboksene «med smak» snart..

  Hanne: Ja! Jeg spiste et eple før jeg skulle til bedriftslegen i går, djeez.. magen rumlet, så det var vel unødvendig å si at jeg kom halvveis fastende 😆 Men det er liksom eple som er verstingen.
  Fruktcoctailen fra Heistad er jo fin.
  Går det fremover på dietten?

  Kim: Synes du er heldig som er i Sveits jeg da! Men enig, vi er veldig heldig. Huff, sånt syltetøy er æsj.. sånne i bittesmå krukker 😕

  Silje: Mhm, det er kjempegodt!
  Har du 3 katter, så koselig 😀

 7. Malin

  Tunfisk er supergodt. Liker godt de boksene med «sweet & sour» saus. Ris og salat til så er det jo verdens enkleste lunsj eller middag 😀

  Samboer ble veldig glad, selv om boksen enda står i kjøleskapet 😉

 8. silje

  kattene er barna mine 😉 De holder meg oppe og får meg til å tenke på annet en kveldssnopet som jeg alltid har så lyst på.. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver om «søtsug» i ditt nyeste innlegg! Får masse nyttige råd hver dag jeg er innom her 🙂 stå på!

Det er stengt for kommentarer.