Recovering

Formen er ganske lik i dag, men jeg klager ikke så lenge jeg ikke blir verre. Har dere merket at forkjølelse/influensa har en tendens til å «forflytte» seg rundt i kroppen? Det er som oftest flere vonde ting samtidig, men det varierer på hvilke; vond hals, ører, hodet, lungene og muskelvondt. Det siste er så ekkelt, når man blir så slapp at man får skikkelig narkoknekk når man går.

Det positive med å være syk er at man har masse energi når man blir frisk igjen.. jeg gleder meg! :grin:
Man må ofte være borte fra noe en stund for å savne det, det gjelder stort sett alt her i livet. Men klart, det er bedre når man selv velger å ta en pause :wink:

Dette er inntaket om dagen, anbefales om man er i samme sykebåt som meg:

img_2625
(Den til venstre med skogsbær er kjempegod)

img_2627
Grønn te er alltid bra for deg. Og honning – naturens antibiotikum – er så godt.

img_2630
Supper er en slager når man har vondt i halsen! (Jeg kunne liksom ikke bare spise is hele dagen).

Og min elskede pus.. dyr hjelper på humøret, virker avstressende, krever ingenting (bortsett fra kos/klapp nederst på ryggen og ren do) og er det beste selskapet man kan ha når man ikke er i form.
Bare så synd at han alltid blir syk når jeg er syk.. det er så rart, når jeg er dårlig så begynner øynene hans å renne, han nyser og blir slapp.
img_2636

10 kommentarer til “Recovering

 1. Hanne/Q.

  Næmeeen.. Syk pus 🙁 vet du, det er nesten sjarmerende, nesten som om lille luringen er «sympatisyk».. men du har vel smittet han, tenker jeg 😆

  Godt formen ikke er verre, om ikke annet 😀
  Her er formen grei, litt redusert, men grei…
  Fortsatt god bedring!

 2. kriweb

  Hanne: Jeg vet ikke om sykdom kan smitte mellom dyr og menneske, men det er ganske påfallende.. Nå er han slapp og syk stakkar, han fikk litt tomatsuppe isted han og 😆
  Håper du klarer deg, god bedring!

  StineMarie: Takk 😀 Han er søt ja, verdens snilleste.

  Kanela: Det er selvfølgelig helt greit!

  Beate: Har du? Hehe.. min er oppkalt etter historien om «To gode venner» – den om reven (Todd) og hunden (Copper) som er venner, den er så koselig 🙂

 3. Kristine

  Utrolig søtt at Todd også blir syk når du blir syk – det er hva jeg vil kalle tett bånd mellom dyr og menneske :mrgreen:
  Håper formen er bedre, og god bedring videre 🙂

 4. Beate

  Hehe. Da har vi faktisk kalt opp dyrene våre etter samme historie 🙂 Det var alltids samboeren min som kom på det, men jeg liker jo Todd og Copper så godt, så det passa fint.

 5. kriweb

  Kristine: Det er mor-sønn forhold lissåm :mrgreen:
  Formen er dessverre ganske lik, men takk!

  Beate: Å så koselig <3 Det er så mange som ikke kjenner til den historien engang.

Det er stengt for kommentarer.