Matlysten er inntakt

Aller først; se så søte:

img_26411img_2388

Jeg må nærmest være midt i den verste feberfantasien eller ha så vondt i halsen at jeg gråter for hvert svelg som må taes om jeg ikke skal få i meg noe som helst mat.. Jeg kan ikke akkurat si at jeg er kjempesulten nå, men jeg spiser ihvertfall noe og jeg tenker mye på hva jeg skal spise når jeg blir bedre.
Om jeg ikke får trent, så skal jeg ihvertfall ikke gjøre det verre ved å ikke få i meg nok næring :wink:

Middagen i dag: Tomatsuppe
img_2647
med ekstra makaroni, ost og egg.

Det lages en del lasagne her hjemme, og jeg bruker som sagt ikke alle lasagneplatene i en pakke. Nå skal jeg slutte å kaste de resterende platene, for jeg har funnet ut hva jeg skal bruke de til.
Genialt! At jeg ikke har tenkt på det før..

Canneloni! Her kan man stort sett bruke de ingrediensene man vil.
canneloni
Her er en oppskrift jeg skal prøve når jeg blir bedre:
3 porsjoner:
400 g karbonadedeig
6 stk. lasagneplater
4 ss olje
2 stk. rødløk
1 båt hvitløk
150 g frisk spinat
1 pk. snøfrisk naturell
ca. 4 ss revet parmesan
salt og pepper

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 225 °C. Stek karbonadedeigen, ta den deretter opp og

legg den til side. Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter.

Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og

legg platene på stekeplaten. Skjær løken i tynne båter og skyll spinaten. Stek rødløken raskt.

Tilsett spinat og snøfrisk og vend det i pannen med en gaffel med hvitløk på tuppen.

Ha karbonadedeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper. Legg fyllet i en stripe på

lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form og ha resten av fyllet over.

Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen i ca. 10 minutter.

 

6 kommentarer til “Matlysten er inntakt

 1. LinaB

  Hei!
  Har fulgt mykje med på bloggen din, synes det er svært morro lesing då eg sjølv er svært glad i å trena:)
  Eg lurte på om du kunne hjelpe meg med ein liten situasjon: eg har no ein liten måned på meg til å kome så mykje som mogeleg nei i fettprosent, kva no det enn vil sei;) Hehe. Kort og godt skal eg plutseleg i et bryllaup eg ikkje har visst om før no,og kven vil ikkje sjå bra ut da;) Eg har svært god kustus på kosthaldet frå før og trenar mykje, men går ikkje på noko diett. Eg er vel usikker på kor mykje eg kan kutte sånn heilt plutseleg utan å misse musklar. og kva type mat eg bør satse mest på. Veldig glad i bøner og linser som alternativ til fisk og kylling, prøver unngå mjølkeprodu. i særleg grad. Eg ligg vel på 1300-2000 kcal per dag, vanskeleg heilt nøyaktig, alt etter kor mykje nøter eg et 😛 🙄 Spinner nokon ganger i veka og noko styrke.
  Eg hadde vore heilt utruleg takknemleg om du har tid til å gje nokre tips og kva som kunne vore høveleg, utan å bruke tida di her 🙄 🙂 Men som sagt, kjempekjekt hvis du har nokre småtips å kome med. Lurer vel kort og godt på om det berre er å køyre på med kcalunderskot som det går og passe på å fi i meg nok prott og litt karbo.
  Uansett, strålande blogg og all lukke vidare! Hald fram med dette brae som du gjer 🙂
  Mvh

 2. Beate

  Den oppskriften på Canneloni skal jeg også prøve 😀
  (Fant den på Bunnpris sin reklame 😆 )
  Fint at du har matlyst. Det er jo tross alt ganske kjedelig å ikke ha lyst på mat. hehe.

 3. kriweb

  LinaB: Hei! I løpet av en måned så kan du (på forsvarlig måte og uten å miste noe særlig muskelmasse) gå ned en 2 – 2,5 kg.
  Hvorfor spiser du ikke meieriprodukter forresten?
  Jeg ville ha fokusert på å få i meg mye protein, middels fett og litt karbs. Altså karbonadedeig, kylling, svin, laks, grønnsaker osv.
  Det viktigste for å gå ned i vekt er et underskudd av kalorier, dette kan fint være på -500 om dagen. Det er derfor vanskelig å vite hvor mange kcal du bør ligge på da dette avhenger veldig av hvor mye du trener. Jeg ville ha ligget på 1500-1800 alt ettersom kardio osv.
  Lykke til!

  Beate: Ja, det var på bunnpris jeg fant den og 😆 Den skal prøves!

  fit.blogg.no: Klart det er greit, det er så hyggelig med slik tilbakemelding 😳

  Pinglo: Ja, ikke sant! Det kan lages med alt mulig og. Så en versjon med reker og.. og tunfisk.. spinat og ost.. åh, nam!

Det er stengt for kommentarer.