Syk..

sick20girl20cartoon

Nå har jeg vært så stolt over å ha holdt meg frisk hele vinteren.. jeg har virkelig gnidd det inn til alle på jobb, og til min stakkars familie som alle har vært syke opptil flere ganger siden i høst. Bakgrunnen for denne skadefryd er at det som oftest er jeg som er syk grunnet svakt immunforsvar, og spesielt i fjor da jeg stort sett lå på kaloriunderskudd hele året.
Så får jeg endelig spist masse, bygd meg opp og tatt et par vaksiner og er viking-Weber så det holder hele jula.

Men etter noen uker med litt kaloriunderskudd igjen så slår det ikke feil, nå er jeg nedsylta. Feber og vondt i ører, hodet, halsen, lungene.. ja dere skjønner hvor ille sånt er :neutral:
Jeg som har vært så flink og vaske hendene mine ofte.. det er visst forsvarsmekanisme numero uno mot forkjølelse/influensa.

I dag og et par dager fremover så er planen:imgp15962
– Totalt treningsfri. (Jeg gikk opp og ned trappen her i blokka og fikk åndenød).

– Prøve å sove mye, spiller ingen rolle hvor mye klokka er.. lytte til kroppen

– Spise is :wink: (eller drikke kjipe proteinshakes) for å få i meg noe næring

– Drikke grønn te med honning. D fikset et par kopper til meg i dag tidlig, honning er jo naturens antibiotikum.
images

Jeg skulle gjerne ha prøvd andre tips og, men det innebærer kanskje at jeg må ut og kjøpe noe.. og det er uaktuelt nå kjenner jeg :cry: 
Krysser fingrene for at dette gir seg snart.

Håper dere alle er friske og raske!

18 kommentarer til “Syk..

 1. Hanne/Q.

  Uff!! Stakkars.. 🙁

  Har vært på diett kun en knapp uke selv, men alt i går begynte forkjølelsessymptomene å gjøre seg gjeldende. Blergh! Går i ingefærte med mere her for å holde det på avstand – har ikke tid til å bli syk!!

  Håper du blir frisk fort! 😀

 2. Martine

  Jeg har også blitt syk nå.. 🙁 Så vet hvordan det er,vi får hvile oss friske og håpe det er kortvarig!

  Ønsker deg riktig god bedring!

 3. Hege

  Uff da!!! Jeg som nesten trodde du var wonder woman 🙄
  Det ER lov å være syk, er bare kroppen som sier fra at den trenger en pause for restitusjon, så da må vi ta det som det kommer. Slapp av og sov masse fremover, så gleder jeg meg til du er oppe og hopper igjen! God bedring 🙂

 4. synnøve

  Kjedelig, kjedelig.. 😐 Du får ta det med ro, og drikke masse – det er viktig! Min mormor er overbevist om at solhatt er rene vidunderkuren, men ikke vet jeg 😆
  Selv er jeg redd for å bli syk nå, siden to stk i samme hus er/har vært syke.. Tror jeg skal skaffe meg munnbind hehe..
  Masse god bedring!

 5. Kristine

  Masse god bedring til deg 🙂
  En par dager med hvile og litt ekstra frukt gjør susen, så er du snart i topp form igjen 😉
  Ta vare på deg selv og slapp av.

 6. kriweb

  Hanne: Jaa, fa#»&%.. så irriterende 🙁 Er ikke mindre mat straff nok liksom. Håper du berger deg fra det verste, god bedring! Eller krya på dig som det går i her 🙂

  Martine: Ja vi får hvile og ta det med ro.. få i deg nok mat nå! 🙂

  Hege: Jeg er sterk utenpå, men svak inni 😕 Jeg hater å være syk.. ikke fordi jeg ikke får trent, men bare fordi alt gjør så vondt. Takk takk

  Synnøve: Jeg har også sverget til solhatt tidligere, men den jeg hadde liggende gitt ut i april i fjor.. Du får passe på å vaske hendene ofte! 🙂

  Kristine: Takk for det! Jeg fryser og det svir i øynene, så det blir senga på meg nå snart 😉

  Sibba: Takk takk!

  Thale: Enig, søvn og hvile. Bare kjipt når man har så vondt at man ikke sovner.. halsen er verst sånn sett.
  Jeg har rukket 3 liter is allerede (f.o.m i går) :mrgreen:

 7. pinglo

  Spis is og drikk te og kryss fingre og tær for at kroppen gjør jobben sin kjapt og greit 🙂 Når jeg er syk blir det fort 14-17 timer søvn hver dag, og jeg synes i hvertfall at det forkorter lidelsene noe, men kroppen gir stort sett beskjed når den vil sove…

  God bedring! Og spis masse is, bare for å ha nevnt det igjen :mrgreen:

 8. Thomas

  Kjedelige greier, får håpe du blir bra snart!

  Virker som jeg har et rimelig svakt immunforsvar selv. Er det noe ute å går kan du være sikker på at jeg får det. Siden julen har jeg vel fått til sammen 8 gode treningsøkter, men jeg er kanskje ikke flink nok til å vente slik at kroppen ikke er restituert når jeg begynner å trene igjen!

  Mitt nye mål er å få minimum 7 timer med søvn hver natt, da jeg tror dette kan være en utslagsgivende faktor (blant annet) hos meg. Jeg klarte det nesten idag, hvor det ble 6 og en halv time hvertfall :mrgreen:

  Men men, nok syting fra min side. God bedring 😉

 9. kriweb

  Kim: Ja, jeg gleder meg! 😀

  Pinglo: Jeg skulle gjerne ha sovet mer, men jeg våkner jo ørten ganger i løpet av natten.. vondt her, vondt der, snørr og vond hals. I tillegg til et mega slimopphost. Ja forkjølelse er sjarmerende du.. 😆
  Is er genialt til alle slags situasjoner.

  StineMarie: Tusen takk!

  Thomas: Hvile er alfa omega! Det gagner ikke kroppen å utsette den for stress, trening o.l før den er klar. Jeg skal kanskje ikke snakke så høyt om det selv, for jeg pleier å presse meg ganske hardt noen ganger.. idiotisk hardt. Men ikke denne gangen 😉

  Anonym: Takk!

  Stine: Jeg satser på at jeg er sprek som ei fele på slutten av uka :mrgreen:

  Kanela: Takk! Den har jeg faktisk lest! 😀

 10. kriweb

  Kjartan: Takk! Ja, jeg er fornøyd med den nå. Blir muligens et bytte av headerbilde om ikke så lenge, men øvrig er det bra 😀

Det er stengt for kommentarer.