Riktig fokus

Det hender jeg sitter og lurer, nesten småirriterer meg over andres bastante stk-fgr21meninger og holdninger.. Og det faktum at noen tar på seg æren for noe grunnleggende innen trening og kosthold og i tillegg tar penger for det.
Har man plutselig funnet opp kruttet på nytt?

Same shit, different wrapping tenker nå jeg..
Når det er sagt, så er det godt at flere har skjønt at disse etablerte sannhetene innen trening og kosthold ikke stemmer. Det er mange veier til Rom, og man kommer frem  så lenge man holder seg til den veien man velger.

Men som overskriften sier, jeg skal ikke fokusere på dette eller komme med lange avhandlinger om hva jeg synes om andres tilnærming til ting her i bloggen. Det gir meg ikke noe annet enn utløp for frustrasjon og energi på helt feil fokus i livet, og det er ihvertfall ikke interessant for dere lesere :wink:

Her skal jeg hovedsaklig komme med egne synspunkter, egne råd og egen erfaring. Så lenge jeg understreker dette, så kan ingen si at jeg tar feil. Jeg føler for så vidt at jeg har fått dette godt nok frem tidligere og.

Dare to trust yourself!

Jeg skal skrive litt om hvordan jeg går frem når jeg skal ned i fettprosent litt senere, men ikke forvent dere noe hokus pokus. Jeg liker ikke å gjøre ting vanskelig  :razz:

Ha en fin dag!

imgp44712

4 kommentarer til “Riktig fokus

 1. Kathrine

  🙂 Gleder meg til å lese videre i bloggen din. Har vel «fulgt» deg rundt fire, fem mnd. nå, og det er like interessant og morsomt å lese innleggene dine.
  Mye av den grunn du skrev her.
  Veiene til Rom er mange, men din er foreløpig den «beste» blant utallige mange andre.
  For oss med noen «år på baken» er det ikke så mange kvinner med din innsikt, fornuft og gode fremstillingsevne.
  Det gir meg hvert fall noe å lese din blogg!
  Synes det er greit å følge tips/råd fra en som fremstår såpass oppegående, korrekt og profesjonell gjennom innlegg.

  Ps.
  Jammen har du ikke blitt en inspirasjonskilde også:)

 2. Vidar

  Takk for svar Kristine 😆 Virker som om Nordic Nutrition er gode på pris hverfall. Ble tipset om siden av Eirik Sandvik som coacher meg. Har du kun trent styrke i 1 år? Imponerende resultater da hvertfall 😛 La merke til at du kun spiste 4 måltider om dagen. Teller du kaloriene da?
  Ble nesten litt motivert her om å lese hva du har fått til 😉

  Har du forresten noen trenings/kosthold dagbok/blogg?

 3. Kristine

  Etter min oppfattning finnes det ingen hokus-pokus kur! Selv om det er mange forskjellige rare middler der ute – nei, det enkleste er ofte det beste 😉

  Synes Nordic Nutrition burde komme med flere 2good peanøtt-barer snart, så jeg kan bestille noen!

  Gleder meg til å lese neste innlegg :mrgreen:

 4. kriweb

  Kathrine: Slike meldinger er så utrolig oppløftende og motiverende å få, tusen takk!

  Vidar: Jeg har styrketrent siden august 2007, så nå er det faktisk blitt 1,5 år! 😀
  Jeg spiser som regel lunsj, middag og kveldsmat – om middagen blir veldig sen så passer jeg på å få i meg noe etter trening i tillegg. Vanligvis teller jeg ikke kalorier, men nå for tiden gjør jeg det da jeg holder et lite kcalunderskudd.
  Jeg har treningsdagbok på iform!

  Kristine: Hør hør! Hvorfor gjøre det vanskeligere enn det trenger å være, living is hard enough! 😆
  Du kan alltids sende en mail og mase litt.. 😉

Det er stengt for kommentarer.