Karritunfisk

Som dere kanskje har fått med dere, så spiser jeg en del tunfisk. Tunfisksalat er min faste lunsj så og si hver dag, men det hender at jeg blir lei innimellom.
I dag spiste jeg eggesalat! Det gjelder bare å bytte ut proteinkilden tunfisk med noe annet; egg, skinke, reker, laks osv.

Jeg lagde meg et godt lite tunfiskmåltid her om dagen:
img_2365
img_2359
Noen som vet om man får kjøpt tunfisk i currysaus her i Norge? Det smaker utrolig godt, og spriter opp en vanlig salat. 200 kcal i en burk.
Jeg har for øvrig funnet ut at karri passer til all slags fisk, en av favorittmiddagene da jeg var liten var fiskeboller i hvit saus, poteter og revet gulrøtter MED karrikrydder over. MMm..

Og en slager til; Kesam med nogo attåt. Jeg har hatt mange kesamfavoritter i løpet av 1 år nå, alt ettersom hva, når og hvor 😉
Dette er favoritten – enn så lenge:
hej_003
Kesam med eple/pære-funlight + sukrin + fitness fullkorn m/tørket frukt.
Her har jeg også skåret opp litt banan og eple, med kanel strødd over.

13 kommentarer til “Karritunfisk

 1. Trigress

  Jauda, tunfisk med karrisaus får du kjøpt på RIMI i hvert fall. Har også gode erfaringer med den, men jeg bruker ris eller nudler til. Må ha litt karbohydrater også, vet du.

 2. Kristine

  Ikke mer en litt over en time siden jeg la igjen forige kommetar, men slenger inn en til :mrgreen:
  Morro med disse søte smilyene 😆
  Karritunfisk hørtes veldig godt ut, det skal jeg jammen se om jeg får kjøpt. Og nå over til kveldsmat – kesam med eple/pære fun, eple i biter, kanel og litt tørket frukt, har desverre ingen fitness fulkorn 😥 det får bli en annen gang 😉
  Gleder meg allerede til neste innlegg 😀 😀

 3. Janne Moland Johansen

  På Rimi, rett ved her vi bor, så har de 3 ulike typer «retter» med tunfisk på boks. Den ene er sweat ans sour, også TROR jeg en av dem er tunfisk i karri, også er det en tredje som jeg ikke husker. Tror også de pleier å ha det på slike store butikker som f.eks Meny og liknende. Har aldri spist det selv, men mannen min spiste en del av dem tidligere (han er ikke så opptatt av mye muskler og veldig stort proteininntak lengre).

  Janne 😀

 4. Linek86

  De boksene er geniale:) Har sånn til lunsj noen ganger, med itt grønnsaker ved siden av! Men jeg lurte på en ting.. en rimlig blakk om dagen, å må ty til å spise det som er i huset.. jeg vi tro det er bedre å spise knekkebrød enn brød? elr. hur? Å en annen ting, jeg trener splitt program.. den ene delen er mage, rygg, bein og den andre delen er bryst, skuldre, armern. Skal kjøre hver del 2 ganger i uken. så blir 4 styrke økter i uken og 1 kardio økt. Så det vil da si at jeg skal trene mage 2 ganger i uken, føler dette er lite… gjør det noe om jeg presser inn mage etter kardio-økten? Mange sier at man ikke burde trene magen for mye, at det er viktig at magen får hvile? ❓

 5. Kristina89

  De selger d på ica og rimi hvertfall.. har du smakt tunfisk i sweet and sour? den e good 🙂

 6. Ayna

  De har den på ICA butikkene jeg sett den på alle tror jeg..;)

  still lookin’ smashing girrl!! 😉 skal du i flere konk. etterhvert eller no more..?

 7. kriweb

  Trigress: Jeg har ingen Rimi i nærheten.. 😐 Men jeg skal alltids klare å finne, coop mega pleier å ha en del forskjellig. Takk for info ihvertfall!

  Kristine: Ja, er det ikke gøy med smileys? Kan fort ta litt av men :mrgreen:

  Janne: Jeg får gå til div tunfiskinnkjøp, jeg elsker det jo 😀 At det er mye protein er egentlig bare bonus.

  Line: Sånn som jeg tenker så er både knekkebrød og brød hovedsaklig karbo, så da ville jeg ha valgt det som frister mest.
  Jeg ser ikke noe poeng i å trene magen flere ganger i uka, den blir ikke mer markert av den grunn, men dette er min mening. Det virker for meg noe bortkastet. Den er uansett indirekte med på alle andre øvelser, jeg trener magen 1-2 ganger i uka.

  Kristina: Nei, jeg har aldri smakt disse tunfiskboksene.. jeg er slow skjønner jeg. Skal teste den ut!

  Ayna: Ok, Ica skal jeg klare å finne i nærheten 😀
  Tja, jeg vet ikke helt.. jeg har begynt å vurdere det igjen etter at CBB ble opprettet, men det spørs om de aller største har selvinnsikt nok (og ikke minst lyst) til å stille her.. men nå blir det jo flere og flere nye jenter som skal stille, det er bra! Jeg sitter på benken litt til ihvertfall 🙂

 8. kanela

  Bare en liten tilleggsgreie om disse tunfiskboksene:
  den siste er mad Satay-saus tror jeg.
  Det er hvertfall en med kokkosmelk.
  Ha en fin dag.

 9. kriweb

  Stine: Da håper jeg Ica Nær har det samme som vanlig Ica! 🙂

  Kanela: Jeg har tydeligvis gått glipp av dette, så nå må jeg prøve alle smakene.. kokosmelk høres noe spesielt ut, men who knows! 😉

 10. Therese

  De boksene har vært innom kjøleskapet her også 😛
  Jeg fant favoritten min i Satay saus jeg da….og var skuffet over sur-søt varianten (lite fisk og mye saus/grønnsaker).
  Men etter at jeg og mannen kjøpte de som sto i hyllene, har det ikke kommet noe påfyll..tross to forsøk på «purring». Mulig det er en type matvare som selger dårlig her på «landet» i Råde…. 😎
  (edit: glemte å si det var på Ica vi fant de!)

 11. kriweb

  Therese: Hei! Jeg håper jeg finner disse variantene på Ica Nær, ellers blir det dårlig med innkjøp..
  Jeg er skeptisk til sweet/sour faktisk, men gleder meg til å prøve Satay.
  Jaha, så folka i Råde er ikke så glade i tunfisk :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.