Proteinrik snacks

Jeg må berømme min sponsor Nordic Nutrition for å satse med blanke ark dette året, og i tillegg med masse nye produkter. Disse produktene er fra en dyktig produsent i usa som har perfeksjonert produkter slik at de skal smake best mulig, og samtidig være høy på protein og lav på karbo.

Av de vanlige produktene deres, er mine favoritter:

-Whey gourmet proteinpulver: Smaken er så mye bedre enn vanlig pulver
-Whey 2good proteinbarer: Farlig gode, spesielt peanut butter chocolate.
-Protargo proteinpulver: Strawberry (når man blir lei av for søtt).
imgp7123
SÅ, over til det nye!!
imgp7165
Jeg har smakt proteinpuffs, og protein cookies. Gleder meg som en unge til å smake det andre.

Jeg var veldig skeptisk, spesielt til denne ostepopen. Men, sponsor eller ei, de likte jeg. Jeg likte best den med nacho cheese smak. Jeg har sluttet å spise potetgull, men om jeg noen gang får lyst på så er dette et likeverdig alternativ for min del.
Og for Todd, han elsket de.imgp7252

imgp7164

Og det beste var cookien, den var god den! Ikke som en hard vanlig cookie, men den er ganske stor og MYK.
imgp7161

Om noen av dere tester ut de andre cookies smakene, de nye proteinbarene eller BROWNIES så gi meg gjerne beskjed om hva dere synes. Ta ihvertfall en titt på alt det nye, kanskje noe frister. (Det er også et intervju av meg på siden, for spesielt interesserte) 😀

www.nordicnutrition.no